Umuttepe İlkokulu

WEB https://umuttepeilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Umuttepe Köyü Çaldıran Van
VİZYON : Toplam kalite yönetiminin, eğitimdeki kalite odaklı yaklaşımını benimseyerek; ülkemize gelecekte aydın,duyarlı ve bilinçli nesiller yetiştirmek ve ülkemize kazandırmak.
MİSYON : Çağdaş eğitim yaklaşım, yöntem ve tekniklerini kullanarak, bilgiye değer veren, yeniliğe, gelişime açık öğrenciler yetiştirerek köyümüzün tüm bireylerini hayat standartlarının yükselmesini sağlamak.
BAŞARILAR : Umuttepe Ortaokulu kız futsal takımı, Türkiye genelinde düzenlenen müsabakalarda büyük bir başarı elde ederek, yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Umuttepe Ortaokulu 2019 Kız Koşu Yarışmasında finale çıktı.

Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Saatler : Tam gün eğitim.
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : Karayolu-öğretmen servisi
Yerleşim Yeri : Umuttepe Köyü / Çaldıran / Van
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 124 km ilçe merkezine ise 24 km uzaklıktadır. İlkokul ve ortaokul aynı bina içerisindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :